Termeni şi condiţii

PLATĂ ŞI TRANSPORT

Modalităţi de transport Preţ în RON Termenul aproximativ de livrare
Plată ramburs Plată ramburs
(de la data comenzii)
Serviciul de transport Cargus 35 3 - 5 zile lucrătoare
Serviciul de transport FAN Courier 35 3 - 5 zile lucrătoare
Coletăria.ro
(colectarea se realizează o dată pe săptămână)
25 7 – 10 zile lucrătoare
Pentru comenzi de peste 1200 RON GRATUIT

Informaţii suplimentare

 • Nu percepem taxă de ambalare.
 • În cazul în care produsele comandate nu sunt pe stoc, vă vom contacta, iar comanda dumneavoastră va fi expediată în cel mai scurt timp posibil după completarea stocului.
 • În cazul în care doriţi convertirea preţului din CZK (Kč) în RON, folosim cursul actual al ČNB (Banca Naţională Cehă).
 • Oferim clienţilor noştri posibilitatea de urmărire a coletului expediat.

PREŢURI

 • Preţurile sunt valabile conform listei de preţuri publicate pe site-ul nostru.
 • În cazul unor diferenţe între preţul real şi preţul afişat pe site-ul nostru, ne rezervăm dreptul de a face modificări. De aceea, este necesar ca la trimiterea comenzii să introduceţi un număr de telefon, pentru a vă putea informa despre eventuale diferenţe şi a evita astfel eventuale complicaţii.
 • Facturile sunt emise în RON. Şi în cazul plăţilor ramburs facturăm în RON.
 • În caz de nevoie, putem emite factura şi în EUR.

DEDUCEREA TVA PENTRU FIRME STRĂINE

 • În cazul în care doriţi să aplicaţi deducerea de TVA, vă rugăm să ne trimiteţi prin e-mail în cel mai scurt timp posibil copia de înregistrare în scopuri de TVA.
 • În caz contrar, produsele vor fi facturate cu TVA, iar solicitările ulterioare nu vor putea fi soluţionate.

RETUR ŞI RESTITUIREA BANILOR

 • (art. 1832 din Noul Cod civil) În cazul în care aţi încercat produsele şi acestea nu v-au convins, le puteţi returna fără defecţiuni în termen de 15 zile de la data preluării coletului. Întreaga sumă a produsului vă va fi restituită, inclusiv preţul pentru cea mai ieftină modalitate de livrare oferită de noi.
  Transportul pentru returul coletului către noi va fi acoperit de expeditor.
 • (art. 1837, punctul d. din Noul Cod civil) Consumatorul nu poate rezilia contractul de livrare a produselor, care au fost ajustate sau personalizate conform dorinţelor acestuia.

GARANŢIE

Pentru refractometre optice portabile se aplică o garanţie de 24 luni atât pentru cumpărătorul-consumator, cât şi pentru cumpărătorul, care încheie contractul în calitate de persoană juridică.

Pentru refractometre optice de masă şi refractometre digitale garanţia de 24 luni se referă la cumpărătorul-consumator. Cumpărătorul care încheie contractul în calitate de persoană juridică beneficiază de o garanţie de12 luni.

ASIGURAREA COLETULUI

 • Produsele comandate de dumneavoastră sunt asigurate împotriva tuturor riscurilor pe traseul din depozitul nostru până la destinaţia dumneavoastră.

CONFIGURARE SPECIALĂ A REFRACTOMETRULUI MISCO

Preţul refractometrului creşte în funcţie de numărul de scale (1 sau 2 scale, 3 până la 5 scale).

Plata refractometrului – după plasarea comenzii vă vom trimite o factură proforma. Producţia dispozitivului va începe după virarea sumei facturate în contul nostru.

Transportul refractometrului este gratuit şi va fi realizat prin intermediul partenerului nostru contractual. Termenul de livrare este de cca 3 săptămâni de la începerea producţiei (de la efectuarea plăţii).

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Respectăm confidenţialitatea datelor dumneavoastră. Pentru a vă putea oferi serviciile noastre, trebuie să ştim câteva date personale. Aceste date sunt protejate împotriva abuzului şi niciodată nu vor fi acordate către terţi, cu excepţia societăţii de transport selectate, pentru a vă putea livra comanda. Cumpărătorul este de acord ca vânzătorul să trimită materiale de promovare a serviciilor sale, îndeosebi pe datele de contact electronice, în cazul în care cumpărătorul nu va exprima în orice formă dezinteresul faţă de această activitate de marketing. Magazinul nostru online îşi rezervă dreptul de a anula garanţia de securitate în caz de spargere a serverului de către o persoană necunoscută (hacker). Doar în acest caz nu se aplică regulile specificate mai sus privind prelucrarea datelor.