Termeni şi condiţii

PLATĂ ŞI TRANSPORT

Modalităţi de transport Preţ în RON Termenul aproximativ de livrare
Plată ramburs Plată ramburs
(de la data comenzii)
Serviciul de transport Cargus 35 3 - 5 zile lucrătoare
Serviciul de transport FAN Courier 35 3 - 5 zile lucrătoare
Coletăria.ro
(colectarea se realizează o dată pe săptămână)
25 7 – 10 zile lucrătoare
Pentru comenzi de peste 1200 RON GRATUIT

Informaţii suplimentare

PREŢURI

DEDUCEREA TVA PENTRU FIRME STRĂINE

RETUR ŞI RESTITUIREA BANILOR

GARANŢIE

Pentru refractometre optice portabile se aplică o garanţie de 24 luni atât pentru cumpărătorul-consumator, cât şi pentru cumpărătorul, care încheie contractul în calitate de persoană juridică.

Pentru refractometre optice de masă şi refractometre digitale garanţia de 24 luni se referă la cumpărătorul-consumator. Cumpărătorul care încheie contractul în calitate de persoană juridică beneficiază de o garanţie de12 luni.

ASIGURAREA COLETULUI

CONFIGURARE SPECIALĂ A REFRACTOMETRULUI MISCO

Preţul refractometrului creşte în funcţie de numărul de scale (1 sau 2 scale, 3 până la 5 scale).

Plata refractometrului – după plasarea comenzii vă vom trimite o factură proforma. Producţia dispozitivului va începe după virarea sumei facturate în contul nostru.

Transportul refractometrului este gratuit şi va fi realizat prin intermediul partenerului nostru contractual. Termenul de livrare este de cca 3 săptămâni de la începerea producţiei (de la efectuarea plăţii).

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Respectăm confidenţialitatea datelor dumneavoastră. Pentru a vă putea oferi serviciile noastre, trebuie să ştim câteva date personale. Aceste date sunt protejate împotriva abuzului şi niciodată nu vor fi acordate către terţi, cu excepţia societăţii de transport selectate, pentru a vă putea livra comanda. Cumpărătorul este de acord ca vânzătorul să trimită materiale de promovare a serviciilor sale, îndeosebi pe datele de contact electronice, în cazul în care cumpărătorul nu va exprima în orice formă dezinteresul faţă de această activitate de marketing. Magazinul nostru online îşi rezervă dreptul de a anula garanţia de securitate în caz de spargere a serverului de către o persoană necunoscută (hacker). Doar în acest caz nu se aplică regulile specificate mai sus privind prelucrarea datelor.